Här kan du köpa mina böcker före alla andra – dessutom signerade. Leveranstid 2-3 dagar.
Önskar du din bok personligt signerad, skriv ett meddelande i ordernoteringar innan du avslutar ditt köp.
Line by BensonLine by Benson
Jag har haft utsålda vernissage i Miami där jag delvis bor under vinterhalvåret samt ett flertal lyckosamma utställningar i Sverige. Och den lite annorlunda färgrika konsten har fått mycket uppmärksamhet. Nakna kroppar är huvudspåret. Inspirationen hämtar jag från livet som jag lever och dess kontraster, med enkelheten på landet i Småland, Stockholms intensiva stadsliv till Miamis fantastiska strandpromenad. Ambitionen är att alltid ha en röd tråd i mina verk och varje målning har sin egna lilla historia. Att måla är min terapi.

Vill du göra en privat förfrågan kan du maila mig. Nedan ett axplock av mina verk genom åren. Vissa även till försäljning.

Utställningar | 2014 – Scandic Opalen, Göteborg 1 september – 31 oktober – Scandic Hotel Billingen, Skövde 7 februari – 31 mars | 2013 – Clarion Hotel Stockholm 1 mars – 30 april | 2012 – Ekerum Konsthall, Öland – Mondrian Hotel, Miami – Sliperiet, Borgvik – Konst & Antikmässan, Helsingborg – Hotel Anglais, Stockholm | 2011 – Catalina Hotel, Miami – Grev Turegatan, Stockholm

Line by Benson

Facebook

Instagram

 Tack snälla alla underbara #powerwomen och Carina och Marie (ni är sådana coola energikällor) för att jag fick gästa och försöka inspirera er igår. ❤ @4goodliving #business #entreprenörskap #4good #businessnetwork #4goodbusinessnetwork @hopestockholm  Imorgon kl 8.45 talar jag om den enorma bristen på svenska jordgubbar till midsommar i @aftonbladet_tv Hur de ovanliga frostnätterna och kraftiga åskregnen ställt till det mer än på många många år. Bristen i hela Europa. Och de höga priserna.  Jordgubbar på midsommar är en oerhört stark tradition i Sverige och av de 40 miljoner liter svenska jordgubbar vi äter under ett år, äter vi cirka 7 miljoner liter bara under midsommar.  Äter du jordgubbar på midsommar? #jordgubbar #jordgubbsexpert #Jordgubbsboken #krisläge #midsommar (Bild på Elin, syrrans dotter, från pappas odling häromdagen).
 Nu till helgen äter vi 7 miljoner liter (!) jordgubbar i Sverige! Men hur ska vi få tag i dem i år!? Det är sämre skörd än på många många år på grund av alla frostnätter och kraftiga åskregn som har förstört Sveriges jordgubbar. Jag pratar om detta i Aftonbladet morgon. @abmorgon @aftonbladet_tv  #jordgubbar #jordgubbsexpert #Jordgubbsboken #midsommar  Ikväll har jag fått äran att vara speaker på @4goodliving business i Stockholm. Hoppas vi ses och att du är en av de 200 powerwomen som fått plats ikväll. ❤ #whynot #entreprenörskap #entrpreneurship #4good #4goodbusinessnetwork
Line by Benson
0

Din varukorg