inbjudan

Jag kommer att lotta ut lite biljetter till mina bokreleaser. Den 25:e september har jag bokrelease i Göteborg och den 30:e september i Stockholm. (Den 7:e oktober även i Torsås, Småland – och dit är alla välkomna).

I såväl Stockholm som Göteborg är det begränsat antal platser. Men jag vill att du som läser ska ha möjlighet att komma! Du kommer att få träffa och mingla med flera av bokens medverkande och ta de lav underhållning från scen, inte minst smaka på läckerheter från boken. Vill du komma?

Motivera varför och skriv vilken release du i så fall vill komma på här i kommentarsfältet! Jag drar vinnarna efter hand. Eller maila mig på anna@annabenson.se

210227_inlaga-KORR

Tagged with →  

2 Responses to Vill du komma på min bokrelease?

  1. Monkan skriver:

    Hej Jag vill gärna komma på din bokreles på Bokmässan i Göteborg, det skulle vara så kul och You go girl (Y)

  2. Gunilla Asada skriver:

    Jag vill gärna komma till Stockholm den 30 för att jag vill träffa en stor inspirationskälla och vars blogg och fb jag följer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Line by Benson
0

Din varukorg