inbjudan

Jag kommer att lotta ut lite biljetter till mina bokreleaser. Den 25:e september har jag bokrelease i Göteborg och den 30:e september i Stockholm. (Den 7:e oktober även i Torsås, Småland – och dit är alla välkomna).

I såväl Stockholm som Göteborg är det begränsat antal platser. Men jag vill att du som läser ska ha möjlighet att komma! Du kommer att få träffa och mingla med flera av bokens medverkande och ta de lav underhållning från scen, inte minst smaka på läckerheter från boken. Vill du komma?

Motivera varför och skriv vilken release du i så fall vill komma på här i kommentarsfältet! Jag drar vinnarna efter hand.

210227_inlaga-KORR

Tagged with →  

6 Responses to Vill du komma på min bokrelease?

 1. Inga hägnemark skriver:

  Jag skulle vilja vinna plats till min underbara sambo, hon har precis mottagit ett tungt besked, behöver lite uppmuntran då hon har börjat att skriva en bok ! som jag hoppas bli antagen av något förlag. hon behöver en glad dag med en författare som hon tycker mycket om, hon har läst alla Anna Bensons böcker och har hittat vad hon vill försöka att göra. hoppas på tur för min älskade ängel Anna Nilsson . M.V.H Inga

 2. Christine Pihl skriver:

  Jag vill gärna vinna en plast den 30:e september i Stockholm.
  MVH Christine

 3. Annika Forsström skriver:

  Jag hoppas på att vinna en plats till Stockholm då jag haft ett kämpigt år med dödsfall i familjen och sjukdomar😯Behöver något att se fram emot❤Annika

 4. Zhandra skriver:

  Jag skulle vilja vinna biljetter till Stockholm. Dina böcker är jättebra och Du är modig som delar med dog av jobbiga saker. Har haft många närstående som haft cancer, vissa har klarat sig och vissa inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Line by Benson
0

Din varukorg