Anna Benson photo by Anna Lundell

”Anna Benson är multikonstnären där inget är omöjligt. Med sin bakgrund, snabbhet och utstrålning är Anna enormt uppskattad och inspirerande såväl som moderator och föreläsare.”

Jag föreläser oftast på temat ”Att leva sina drömmar”. För visst har även du någon dröm? Lever du den? Eller väntar du på bättre tider?

Föreläsningen anpassas naturligtvis efter målgrupp med huvudspåret att tro på sig själv och att våga. En sådan där spark i baken som man ibland kan behöva. Genom att berätta min historia med exempel från verkligheten blir föreläsningen jordnära där alla kan känna igen sig. Oavsett ålder eller bakgrund.

Jag är bland annat ambassadör för kvinnors entreprenörskap i Sverige och är en flitigt anlitad föreläsare framförallt i Sverige men också i utlandet. Under min föreläsning får du följa med till de konstnärliga finrummen och dess gallerier i såväl Sverige som USA, Aftonbladets löpsedlar och hetluften i journalistvärlden, den omtalade sänghistorien med James Bond, näringslivet och att vara chef, ”Hollywoodkarriären”, bordtennishysterin i Kina, massmedia, att leva som närmast anhörig till någon med cancer, röda mattan, författaryrket och framförallt hur det är att våga leva sina drömmar.

”Som åhörare lämnas ingen oberörd. Anna har en fantastisk förmåga att få sin publik att känna sig inspirerade, sedda och hörda.”

Jag arbetar även som moderator och konferencier och ser alltid till att vara väl påläst oavsett ämne. Jag är lättsam och glad och får alla att känna sig bekväma på scen med en microfon i handen. Att stå på en slags scen och intervjua är min vardag.

Skicka din förfrågan till anna@annabenson.se

Line by Benson

Facebook

Instagram

 Ännu ett uppslag (tusen tack!!) från min bokrelease av #Blåkokboken  Denna gång i #häntiveckan Tack @vimmelmamman så fint! Alla som kom! Alla medverkande! Alla fantastiska hjältar ⭐ #prostatacancer #Prostatacancerförbundet @mustaschkampen #bokrelease  Sista dagen idag på @sthlmfoodandwine KOM! #C13:24 Jag signerar fram till 17. #Blåkokboken #EATSweden #Prostatacancerförbundet #prostatacancer @mustaschkampen
 Gick på planka över Manhattan idag på @sthlmfoodandwine #vr #tekniskamuseet  Mötte min överman (kvinna) i veckan... @mustaschkampen #ambassadör #Prostatacancerförbundet #prostatacancer #Movember #Blåkokboken
Line by Benson
0

Your Cart