IMG_5097.JPG

I söndags var jag på en konsert i Katarina Kyrka på Södermalm. Jag såg “Messias” med Madeleine. Mäktigt. Jag borde gå i kyrkan oftare. Gillar verkligen det och får något märkligt lugn över mig varje gång jag går in i en kyrka. Katarina kyrka är fantastisk och byggdes 1695, men totalförstördes i samband med en brand 1723. Även 1990 brann kyrkan och 1995 kunde den återinvigas igen. Kommer jag någonsin att gifta mig, vill jag gifta mig här. Bara kyrkogården som jag ofta går igenom är magnifik. Här ligger bland andra Lasse Strömstedt och Anna Lindh begravda. Foto: Anna Benson

_MG_5082.JPG

IMG_5094.JPG

IMG_5092.JPG

IMG_5091.jpg

IMG_5102.JPG

Tagged with →  

4 Responses to Katarina Kyrka, Södermalm

  1. Fridas friend Freddie skriver:

    Men allra sötaste nosen! Stycket heter “Messias” och är skrivet av kompositören G F Händel! Inget annat. Du är för sööööt!

  2. Fridas friend Freddie skriver:

    Såg att du ändrat nu 🙂 Kör hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Line by Benson
0

Your Cart